maanantai 12. toukokuuta 2014

Pentuja! Pentuja! Pentuja!

 
Äitienpäivänä jo aamupäivästä sain puhelin, että jotain voisi olla tapahtumaisillaan. Dorihan siis synnytti ja hoitaa pentunsa omassa kodissaa, jossa vakituisesti asuu. Vieremällä, siskoni luona, joka on Dorin toinen omistaja.

Minä odottelin kärsimättömänä tilannepäivityksiä. Kovin kauaa ei Dori meitä jännityksessä pitänyt, vaan laittoi tuulemaan. Iltapäivän ja illan aikana syntyi seitsemän pentua. Tämän jälkeen Dori pyysi päästä ulos, söi ja syventyi hoitamaan pentujaan. Kolmea urosta ja neljää narttua.

Minä päivitin ilouutisen FB:iin ja päivittelin ystävieni kanssa, että aika monta pentua noin pienellä koiralla. Kun päivitin kotisivuja, soi puhelin. "Tota, tässä saattaa olla sellanen juttu, että tulee vielä pentu!"

Ja niin syntyi uros ja saldoksi saatiin 4+4.
 
Viime kerralla olisi pitänyt jo oppia, että Dorilla on aina ylläri jemmassa. Viime kerralla Dori teki vielä Maylan, valkeavoittoisen tytön, ylläriksi aamulle. Tällä kertaa kukaan ei sentään nukkumaan saakka ehtinyt, mutta melkoisen tauon Dori piti tälläkin kertaa ennen viimeistä pentua.

Mutta nyt pentulaatikossa pötkii kahdeksan vauvaa ja melkoisesti kutistunut emokoira. Hurja määrä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti