torstai 1. toukokuuta 2014

Lahti KV viikonloppu.


Viikko sitten Lahdessa järjestettiin perinteinen huhtikuun viimeisen viikonlopun kansainvälinen koiranäyttely, johon olen osallistunut jollaintapaa 90-luvun puolestavälistä lähtien.

Tänä vuonna tämä viikonloppu oli hyvin ainutlaatuinen ja varmasti myös jää sellaisena mieliin.

Luigi saapui jo aiemmin viikolla pitämään vauhtia yllä. Viikonlopuksi saimme kylään myös Daimin ja Ruun.

Näyttelyssä tavattiin sitten Effi ja Hippi.

Rotukehissä ei menestystä herunut yhdellekään brassille. Tuomari Kipinä piti tiukan linjansa, Daim sai ERIn, muttei SA:ta, koska väisti mittaamista. Hippi ja Luigi saivat EH:n, koska "ovat koon ylärajoilla". Effi sai myös EH:n, koska sitten taas vastaavasti on hyvin hyvin pikkuruinen. Ruu piti tuttua linjaa yllä ja nappasi EH:n koska käveleminen ei olisi paljoa vähempää voinut kiinnostaa. Liian pitkä aika odoteltiin kehiä ja väsymys ehti iskeä. Olen kuitenkin tyytyväinen, hienoja lapsosia ovat.
Hippi

Luigi

Ruu

Effi

Edessä Effi, taustalla Luigi.

Daim

Rotukehien jälkeen suunnattiin kuitenkin isoon kehään, koska vuorossa oli jotain hyvin ainutlaatuista. Olin saanut etukäteen yllätyspostia, jossa kerrottiin, että Aida tullaan palkitsemaan ansiokkaasta kaverikoiratoiminnasta.


Tapahtuma oli hieno ja juhlallinen! Kävellessäni Aidan kanssa omalla vuorollamme kohti palkitsemista mietin, että en tiedä montaakaan asiaa, josta voisin olla ylpeämpi tämän koiran kohdalla. Aida on mitalinsa ansainnut. Sillä on vankkumaton "fanijoukko", jotka odottavat sitä vierailuille. Aida tietää mitä tekee, se on elementissään päästessään "töihin" (niinkuin meillä sanotaan, kun huivi laitetaan kaulaan).


Näyttelypäivä venyi pitkäksi ja kun saavuimme kotiin, olivat niin koirat kuin ihmisetkin levon tarpeessa. Edes super energiset Super-pennut eivät jaksaneet sen suuremmin enää pihalla riekkua.
Effi ilmoittaa saapuneensa.
Ruu.
Hippi.
Effi.
Effi ja taustalla Kiki.
Viikonloppu sisälsi unohtumattomia hetkiä, melkoisen suuren koiramäärän, ihania ihmisiä ja ainutlaatuisia tapahtumia. Kiitos teille ihanat Ystävät, kun teitte tästä kanssani juhlaa!
Tällä jengillä temuttiin koko viikonloppu.
Tricolor.Onni kiteyttää sunnuntain fiilikset.

Tästä pääset katsomaan ESS jutun palkitsemisesta: KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti