sunnuntai 7. joulukuuta 2014

JV-14

Tsäppädäppäduu!

Ruu Ruupio Ruuppanen, Monsterosa Super Princess Peach, avasi tänään SERT-tilin komeasti VOITTAJA 2014-näyttelyssä nappaamalla itselleen sekä JUNIORI VOITTAJA 2014-titteli, että ekan SERTin.

Sanomattakin ehkä selvää, mutta sanon silti, että tämä kasvattajatätskä on sekä hämmentynyt, että suunnattoman onnellinen. En olisi aamulla silmät ristissä lähtiessäni ajamaan, voinut kuvitellakaan, että kun iltapäivällä ajan kotiin (silmät ristissä) on takana ollut näin huisi päivä.

Kehässä nähtiin tänään myös Ilkka, Monsterosa Niuserra, tuloksella VAL-ERI3 SA.

Jedi, Pirunsaaren Komarov VAL-ERI4. Kuva kertokoon kaiken Jedin motivaatiosta tänään, kun pitikin vain seisoa pönöttää, eikä tehtykään niitä uusia rally-toko juttuja tai mentykään tuhatta putkeen.

Ruusta on myös pari kuvaa kehästä.


Varsin ERInomaisia koiria siis kaikki!

Brassikehältä kiidin tuhatta ja sataa Aidan kanssa Kennelliiton Kaverikoira ständille, jossa Aipi-Ai edusti hienosti pitkän, mutta hyvin antoisian työrupeaman. Rapsuttelijoita riitti koko vuoron ajan, lapset halailivat ja Aida keräsi rapsutuksia ja silityksiä iloisena.


Eilenkin olin toki He-Wi-näyttelyssä, kuskina ja henkisenä tukena.

Kehässä nähtiin:
Elma, Monsterosa Nefertiti, VAL-ERI4

Ilkka, Monsterosa Niuserra, VAL-ERI2 SA PU4 VARACA

Mytty, Tarumetsän Sydänyön Tähti, VET-ERI3

Eilinen iltapäivä Messukeskuksessa käytettiin shoppailuun, pällistelyyn ja fiilistelyyn. Kotiin kannettiin kassikaupalla herkkuja ja uusia leluja -kotijoukot kiittivät. 

Loppuun totean, että kuohuvakin on tänään parempaa, kuin ehkä koskaan ennen. Kippis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti