torstai 27. marraskuuta 2014

Iloisia uutisia

Postaus Elman spondyloosista on kerännyt mukavan määrän lukijoita. Toivottavasti se on aiheuttanut ajatuksia jokaiselle johonkin suuntaan. Ilokseni voin kertoa, että koko Faarao-pentue kuvataan selkien osalta. Osa on jo kuvattu, osa vielä odottelee omaa aikaansa saapuvaksi. Ilkan (Monsterosa Niuserra) lonkka- ja kyynärätulokset ovatkin jo nähtävillä jalostustietojärjestelmässä. Ja tuloksista olen mitä onnellisin. Selän lausuntoa vielä odotellaan, mutta tällä kertaa aika eri fiiliksellä, kuin siskonsa kohdalla. Myös kolmas koira pentueesta on jo kuvattu, mutta annetaan Kennelliiton ensin lausua kuvat julkiseksi ja palataan sitten asiaan.

Kuluneella viikolla sain myös toisen iloisen uutisen, kun Siri (Monsterosa Boloria Polaris) kävi tapaamassa eläinlääkäriä ultran muodossa. Siri todettiin kantavaksi ja näin ollen odotamme pentuja syntyväksi vielä tämän vuoden puolelle. Pentujen isä on hurmaava Connan do Jardim Imbui, koira, joka teki lähtemättömän vaikutuksen heittäytymällä selälleen syliin, luu hampaissa, vain muutama sekunti ensitapaamisen jälkeen.

Tämä jää minun osaltani viimeiseksi pentueeksi, jossa emää (tai jos isä olisi minun, niin sitten sitäkin) ei ole kuvattu. Sirin olin ehtinyt astuttaa jo ennen Elman kuvaamista. Tosin Sirin selästä en ole ihan niin huolissani, koska sen emä ja emän emä (tämä tosin epävirallisesti) on kuvattu ja terveeksi todettu.

Nyt jäämme onnellisina odottamaan vuoden loppumista. Pennuista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät kotisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti