perjantai 31. toukokuuta 2013

Viikonloppuretki.

Viime lauantaina jätimme muun lauman hyviin käsiin kotiin ja suuntasimme Jedin kanssa Iittiin, jonka ryhmänäyttelyyn oli ilmoitettu 4 brassia. Kokoonpano oli siitä hassu, että ryhmänäyttely veti paikalle pelkästään valioluokan koiria. No, Jedin kohdalla ainoa syy paikallaoloon oli, että olin ehtinyt ilmoittaa koiran mukaan, en todellakaan uskonut sen valioituvan niin salamavauhtia, kuin mitä lopulta tapahtui. Tuloksista ei siis ollut minkäänlaisia paineita ja hyvä niin, koska tuomarin mielestä Jedi oli sekä liian matala, että liian lyhyt. Korkeutta ja ennenkaikkea selän pituutta olisi pitänyt kuulemma olla lisää.

Paikalla nähtiin myös Jedin Muru-sisko ja sisaruksista löytyi uskomattoman paljon samaa!
Kehän jälkeen matkasimme kolmisin Kuopioon, jossa vietimme hauskan illan ystävien kanssa. Jedi nautti täysillä ainoan koiran roolista ja kamalasta määrästä huomiota, jota osakseen sai.

Aamulla haimme mukaamme Dorin ja siskoni Sofian ja otimme suunnaksi Kuopio KV:n.

Jedi meni jälleen kehään ilman minkäänlaisia paineita tuloksista. Tuomisina oli kuitenkin VAL-ERI2 SA PU2 VA-CAC.  Sorsasalossa oli todella kuuma ja varjopaikkoja ei juurikaan ollut. Tälläinen sää ei todellakaan ole omiaaan Jedille, joka viihtyy ennemmin talvisessa viileydessä, kuin kesän helteissä.

Sää sen sijaan oli Dorin mieleen, joka meni kehään siskoni kanssa. Olen todella ylpeä kaksikosta! Sofia esitti Dorin hienosti tuloksella AVO-ERI1.

Ennen kotimatkaa meillä oli vielä hetki aikaa moikata Iisaa, josta on kasvanut oikein kivan näköinen nuori neiti.
Oikein mukava reissu, vaikka autoilu alkaakin olla taas kesän myötä melkoisen hikistä hommaa ilman ilmastointia. Mutta on ihanaa, kun jokaisen rannan kohdalla on hyvä tekosyy pysähtyä "uittamaan koiria" ja itse pääsee kahlailemaan siinä sivussa.

Kiitos koirahoitajalle ja kiitos Kuopion porukalle majoituksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti