maanantai 13. toukokuuta 2013

Rauhallista.

Kiitos kysymästä, kaikki hyvin.

Ei olla oikein tehty mitään erikoista, niin ei ole ollut mitään mullistavaa päiviteltävääkään. Oikeastaan voisin toistaa tuon 26.4. tehdyn merkinnän fiiliksiä. Olemme edelleen vain äärettömän iloisia siitä, että on kevät. Olemme käytännössä lähes muuttaneet pihalle. Ihanaa!
Terassi on saanut kukat (kiitos Jedille avusta) ja koirien uima-allas on kaivettu talviteloilta. Pesin puunasin ja täytin kaivovedellä. Ajattelin laittaa kannen päälle ja jättää lämpenemään. Ennen kuin ehdin tehdä ajatuksesta totta, Jedi loikkasi nauttimaan kevään ekat uinnit. Pikkujätkällä on nyt jo liian kuuma koko ajan. Talvikoira ei ole kesäkoira. Muu lauma makaa terassilla kielet pitkällä ja ottaa arskaa, Jedi menee varjoon, makaa auton takana auringolta piilossa. En sitten enää sulkenut allasta, olkoon siinä, pääsee poika vilvoittelemaan. Muut käyvät korkeintaan kurkkaamassa reunalta tai juomassa altaasta.

Ringo poika kävi moikkaamassa isi Dalia, äiti Dinaa ja kasvattajaa.

Dolly majailee edelleen meidän riemunamme. Tuo pieni, ihana ja aina äärettmän iloinen kirppu.

Tässä meidän kuulumiset lyhykäisyydessään. Agitreenit jatkuu, juoksut sotkevat kahden neidin mielenrauhaa ja muuten me vaan olla möllötellään nyt ja levätään laakereillamme. Tälläistä tältä erää. Jospa seuraavalla kerralla olisi jotain oikeaa kerrottavaakin jo.

Team Monsterosa kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti