keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Lomailtiin

Talviloma tuli, oli ja meni. Me pakkasimme auton täyteen tavaraa ja koiria ja otimme suunnaksi mökin. Mökille lähti viisi aikuista ja neljä pentua sekä kissa. Voin kertoa, että olipahan melkoista menoa!

Ennen mökkeilyä kuitenkin ehdimme moikkailla Doria, Iisaa ja Pepeä, jotka saimme kylään pariksi yöksi. Pepe (Monsterosa Perus Ater) on kyllä aika jäätävän pieni! Mahtuu kulkemaan isoisänsä Dalin mahan ali ihan tuosta noin vaan. Hirmuisen hauska koira, mutta olisi kyllä voinut ottaa korkeutta vielä muutaman sentin. Nyt on niin pieni, että jos olisi agikoira menisi kyllä miniksi heittämällä. Onneksi kuitenkin luustoa löytyy! Pitänee varmaan poika ilmoittaa johonkin näyttelyyn hupinumeroksi. Aina kuulee valitusta brassiurosten liian suuresta koosta, esitellään nyt sitten se toinen ääripää. ;)

Saimme napattua myös harvinaisen "neljä sukupolvea"-kuvan, josta tosin kuvattavat eivät olleet kovin innoissaan. Oikealla Dina, kaiken pahan alku ja juuri, rakkaista rakkain. Vasemmalla Dinan tytär Dori. Dinan vieressä Siri, Dorin tytär. Sirin ja Dorin välissä Sirin poika Woody.

Sitten kunnianhimoisen talvilomasuunnitelman pariin: jengi mökille! Itseasiassa homma kuulostaa melko omituiselta, mutta on oikeasti rehellisyyden nimissä kerrottava, että tämä on hyvin helppo toteuttaa. Tilaa mökillä riittää vaikka vähän isommallekin koiralaumalle, eikä naapureista ole vastusta. Koirat voi huoletta ulkoilutta irti ja oma rauha on taattu. Pennut tykästyivät mökkeilyyn, josta isot jo rutiinilla nauttivat. Ihana loma!
Hurrrrrrja määrä kuvia lisää FB:ssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti