sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kaverikoira ja Kerttu

Viikolla Monsterosa-maailmassa ei ilmeisesti tapahtu yhtään mitään, kun vain viikonlopuista on kerrottavaa. Joka sinällään on ihan totta, kun ei agiliidellä tällä hetkellä, eikä oikein muutenkaan tehdä muuta, kuin maataan sohvalla, niin mistäpä sitä kertoisi. Mutta viikonloppuun mahtui mukavia asioita!

Jedi (Pirunsaaren Komarov) käväisi Kennelliiton Kaverikoirien testissä ja läpäisi sen. Näin ollen Jedistä tulee Monsterosa-maailman seuraava Kaverikoira.

Saimme jälleen kerran myös vieraita. Tällä kertaa meitä ilahdutti Kerttu (Monsterosa Parus Cinctus). Ihana ihana pikku terrikkä, joka muistutti niin hätkähdyttävän paljon emäänsä Doria, että oli pudottaa silmät päästäni, kun Kerttu asteli pihaan. Eleet, ilmeet, kaikki!

Olen tavannut nyt Tiaiset-pentueesta kahta vaille kaikki pennut nuorina, hieman alle vuosikkaina, mörköikäisinä vipeltäjinä. En voisi olla tyytyväisempi päätökseeni käyttää Bonoa Dorille. Tiedän, että osaa brassikasvattajista (ja brassi-ihmisistä ylipäänsä) hirvittää, kauhistuttaa ja jopa tuntuu naurattavankin tämä pentue. Mutta itse en voisi olla onnellisempi valinnastani! Miten mahtava luonne näillä pennuilla onkaan. Miten jokainen koti kehuu omaa koiraansa maasta taivaaseen ja miten tyytyväinen olen siihen mitä nyt näen, kun näitä seitsemää katson. Vielä suuremmalla innolla odotan mitä näistä ihanaisista vielä kasvaakaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti