perjantai 20. helmikuuta 2015

Jalostustarkastus

Vietimme eilen Jedin kanssa erittäin mielenkiintoisen iltapäivän Klaukkalassa Kennelliiton hallilla Jalostustarkastuksen merkeissä.

Paikalle kutsuttiin joukko roturisteytyskoiria ja vuorossa oli sekä ulkomuodon- että käyttäytymisentarkastus. Niille, jotka eivät tunne Jediä kerrottakoon, että Jedin isä on tanskalais-ruotsalainen pihakoira ja emä brasilianterrieri.

Jedi esiintyi reippaana omana itsenään, heilutti häntää, pussasi ihmisiä, tutki, nuuhki ja meni iloisena paikasta ja tehtävästä toiseen. Kyllä tuollaista kehtaa esitellä vaikka vähän enemmänkin!

Erityisen mielenkiintoinen omasta mielestäni oli käyttäytymisen osuus. Koska olemme Jedin kanssa käyneet luonnetestin jo aiemmin, osaisin odottaa tiettyjä reaktioita tiettyjen asioiden kohdalla. Testissä käytiin hieman luonnetestityyppisesti (todellisuudessa näillä asioilla ei ole mitään tekemsitä keskenään, siksi sanon 'tyyppisesti') pienellä "radalla" läpi asioita, ihmisjoukkoja, ääniä, leluja, pintoja jne. "Tulokset" saan sähköpostiin myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti