sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Viikonloppuretkiä.

Lauantaina käytiin Orimattilassa Match Showssa. Mukaan lähti Endi treenaamaan ja Jedi muuten vaan. Kamerakin lähti mukaan, mutta kuvaaja ei ymmärtänyt ottaa sitä koskaan autosta pois, joten kuvamateriaalia ei ikävä kyllä ole tällä kertaa.

Endi sai tarvittavan treenin ja Jedi yllätti iloisesti. Pienissä aikuisissa sinisten ensimmäinen! Jeee!
Pokaalin lisäksi voittaja kantoi kotiin kassillisen herkkuja ja vesikupin. Jedin mielestä pakinnot olivat kerrassaan herkulliset ja kavereillekin riitti jaettavaa kotona.

Sunnuntaina auton nokka kääntyi kohti Janakkalaa, jossa vierailimme muuten vain tuttujen luona pitkästä aikaa. Koska tiesin, että paikanpäällä odottaisi koko joukko erilaisia elämyksiä, nappasin mukaan Luigin katsomaan maailmaa. Ja mitä sieltä kummallisesta maailmasta tällä kertaa löytyikään!
Ensin katsotaan, että mitä nämä ovat.
Sitten tervehditään kohteliaasti.
Ja mukaan laumaan! Täältä maasta ne toisetkin jotain koko ajan etsii.
Ja mitä tekee Luigi. Käyttäytyy niinkuin olisi aina asunut kanojen kanssa. Sehän nyt on jokaisen mielestä ihan normaalia, että pihassa kävelee koko joukko mustia dinosauruksia. Tuo pentu on ihan mahtava! Se on niin reipas ja aina valmiina kaikkeen. Mikään ei sen maailmaa hetkauta ja kaikki uudet asiat otetaan suurella mielenkiinnolla vastaan. Ihana lapsi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti