tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesävieraita.

Kesä on ihanaa aikaa, aamulla et välttämättä tiedä kenen kanssa istut iltaa, kenet tapaat tai kuka soittaa. Suomalaiset kaivautuvat talviuniltaan ja lähtevät spontaanisti liikkeelle.

Viime viikolla sain juuri tälläisen ylläriviestin. "Ollaan siellä päin, nähtäiskö?"-meiningillä. Tottakai! Lähdettiin sitten mätsäröimään ja saatiin vieraaksemme Jokimaalle Ahvenenmaalta saakka Cindy (Monsterosa Boloroa Frigga).
 Cindy mätsäröi itsensä ammattilaisen ottein pentujen PUN4 sijalle.
Ihanaa oli nähdä Cindya ihmisineen! Hurmaava neitonen, joka hurmasi avoimella luonteellaan ja hyvillä tavoillaan.

Muutama päivä tämän jälkeen saimme vieraaksemme uuden "etälaumanjäsenen", eli pienen wipukkalapsen, Kiki-palleron, ikää 11 viikkoa. Kiki asuu siis Joensuussa italiaanolaumanjäsenenä.

Kiki esitti hyvin sujuvasti, että on aina tuntenut Monsterosa-maailman koirat. Ja oma laumamme katsoi Kikiä ilmeellä "ai tuollainen, fine, siinähän se menee". Ja sitten jo leikittiinkin.
Kyllä maittoi uni leikkien jälkeen.
Ja kun Kiki ihmisineen oli kaasuttanut kohti Joensuuta, saimmekin jo seuraavat vieraat. Iisa (Monsterosa Boloria Selene) -jo toinen perhonen muutaman päivän sisään- saapui viettämään muutaman päivän kaupungin vilinässä.
Iisan kanssa seikkailemme vielä lisää myöhemmin, niistä sitten myöhemmissä postauksissa.

Mutta tässäkään ei vielä kaikki... Lisäksi saimme yllärivierailulle Emma-brassin, joka tuli katsomaan millaista elämä on Monsterosa-maailmassa ja ihmiset pääsivät turinoimaan brasseista sydämensä kyllyydestä.

Muuten olemme jatkaneet normaaleja kesämeininkejämme. Makaamme ahkerasti auringossa riippumatossa.
Ja käymme uimassa ja leikkimässä ihanilla rannoilla.
 

Ihana, ihana kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti