maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen tiivistetysti

Pääsiäisen viettoon suunnattiin tänä vuonna Joensuun maisemiin. Tarkoitus oli kisailla pari päivää agia ja makailla pari päivää sen jälkeen tekemättä mitään erityistä. Ja näin tapahtui. Perjantaina Sodalle kaksi lähtöä, Dinalle kaksi ja Dalille kolme. Lauantaina sama juttu. Molempina päivinä odottamista rutkasti, niin koirilla kuin ihmisillä.

Onneksi Soda päätti lunastaa tavoitteet jo heti ekalla radalla ja nappasi LUVAn sijoituksella neljä. Vauhti ei päätä huimannut aamulla kasin jälkeen, kun sekä koira, että ohjaaja varmaan nukkuivat vielä, mutta mitäpä tuosta, puhdas rata ja hyvä mieli. Seuraavalta radalta 10 vp, sijoituksella 3. Lauantaina molemmat radat sitten hyllytettiin.

Dina käväisi samaisella palkintopallilla perjantaina, vaikka virhepisteitä otettiin rutkasti molemmilta radoilta, oli koko ajan ihan liikaa jäljessä ja koira aivan liian innoissaan. Puomin alastulo on ihan liian tylsä tehdä kisoissa koskaan loppuun saakka, paljon jännempää loikata mahdollismman läheltä kontaktin reunaa. Lauantaina sama juttu, ekalta radalta hyl ja toiselta vitonen.

Dali-parka joutui odottamaan omaa vuoroaan koko päivän. Perjantain lähdöistä vitonen ja kaksi hylkyä. Vitonen sikäli harmillinen, että se oli kielto ja täten täysin typerä ja turha virhe, ei yhtään dalimainen. Lauantaina ekalta radalta (joka oli muuten vaikein mitä olen ehkä koskaan kisoissa nähnyt) hylky, tokalta radalta pienoisella ylijalla nolla ja kolmannelta vitonen.

Kisamaskotti.
Kisaturisti.
Loppuloma vietettiin sitten todella vain rentoutuen, metsässä liikkuen sekä ystäviä ja kasvattejani tapaillen.

Jedi

Dali
Mytty ja Lula
Vili ja Dali
Jedi
Soda
Dina

Käytiin moikkaamassa Elmaa (Monsterosa Nefertiti), tuota kaikkien pomppupapujen prinsessaa, joka ei pysy koskaan paikallaan, sekä kotimatkalla ihanaista pikku Siriä (Monsterosa Boloria Polaris), josta on kasvanut hurmaava nuori neitonen.
Ikiliikkuja Elma.
Siri
Dali ja Siri
Siri ja Dali


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti