perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kevätfiiliksiä.

Moneen viikkoon suurin ja hienoin asia meidän laumalle on ollut ehdottomasti se, että lumet ovat poissa, terassilla voi köllötellä auringossa ja pihassa juosta ja leikkiä olematta yltä päältä rapainen. Tästä onkin sitten otettu ilo irti monena päivänä. Onnea on oma piha!Dali on esitellyt meille taas taitojaan kivenpyörittäjänä, joka kevät tämä on jostain syystä yhtä hauskaa.

Pakko laittaa pari kuvaa Sodasta, joka on keksinyt uuden tavan naamioitua.

Onneksi neulaset ovat kuivia ja rapisevat juostessa pois.
Nautinnollista.
Jedin kanssa kävin alkuviikosta sateisena iltana P-Hau Cupissa kartuttamassa pistetiliä. Poika nappasi toisen sijan medi mölleissä. Ihan ei todellakaan oltu parhaassa iskussa, 10 vp tuli kieltojen seurauksena ensimmäiseltä putkelta, kun piti moikkailla niin ratatyöntekijä, kuin tuomarikin. Mutta kivaa oli silti. Seuraava Cup-kisa päästäänkin sitten kisaamaan varmaan jo ulkosalla.
Muuten ollaan mätsäröity pari kertaa. Dali on ollut veteraaneissa, Dina ja Jedi vaihtelevasti pienissä aikuisissa. Kukaan ei usko Dalia yli kahdeksan vuotiaaksi. Enkä kyllä uskoisi itsekään, kun katson herraa kehässä, jos en tietäisi. Dali on niiiiiiiin iloinen päästessään kehään, pussaa joka kerta tuomarin ja loikkii sellaisia ilohyppyjä, että harva nuorempikaan lentää sellaisella korkeudella.
Vet-Sin3.Vet-Sin1.

Dalia ei haittaa kylmä tai tuulinen sää, vähän se selkää köyristää, mutta jatkaa eteenpäin iloisena. Ajattelin, että jos tuo herran mielestä on kerta noin mahtavaa touhua, niin mennään muutaman mätsärit ennenkuin kesän muut kiireet iskee päälle.

Muuten meille ei mitään erikoista kuulukaan. Soda tekee juoksuja. Dina hajoaa liitoksistaan joka kerta, kun pääsee treeneihin (epäilen, että lääkäri vaihtoi sterkkauksen yhteydessa Dinaan vielä suuremmat paristot...). Dali agiliitelee entiseen itsevarmaan tyyliin. Jedin kanssa ollaan uudella kouluttajalla. Aidan kanssa on etsitty aktiivisesti vastausta mystisiin iho-oireisiin edelleen tuloksetta. Ja Dolly iloitsee mukana kaikessa ja kaikkien kanssa.

Ihanaa, että vihdoinkin voi sanoa: "JEEE, kevät!" 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti