maanantai 10. syyskuuta 2012

Syksy tulla jolkottaa...

...Ja Monsterosa-maailman elämä rullaa raiteillaan. Ollaan tehty perinteisiä tuttuja juttuja, ei mitään uutta siis meidän maailmaan.

Jedi kävi Tampereen ryhmässä kehässä 1.9. Tuloksena ERI. Tuomari diggaili enemmän kapeimmista, korkeajalkaisemmista ja kaikinpuolin keveimmistä koiruuksista.


Eilen 9.9. käytiin Vääksyssä agiliitelemässä. Dina ja Dali oli ilmoitettu kahdelle radalle ja sitten virallisten kisojen jälkeen oli vielä joukkuekisa, jossa kamppailtiin piirimestaruudesta. Siellä kaksikko Deet edustivat P-HAUta samassa joukkueessa yhdessä kahden muun seurakaverin kanssa.
Dinan eka rata tuotti meille jo perinteeksi muodotuneen tuloksen: vitonen puomilta. Muuten puhdas rata. Dalilla jotain sähläystä kepeille menossa, josta kymppi. Ja koska kaikki muut sähläsivät ihan yhtä lailla tai enemmänkin, niin näillä rävellyksillä Dina liiteli sijalle 1 ja Dali sijalle 3.

Toinen rata menikin minun osaltani sitten ihan käsille. En edes tajunnut, että oli jo meidän vuoro, kun piti lähteä radalle, sitten unohdin koko radan, seisoin koiran edessä A:lle mennessä jne... ja tottakai se puomi! En tiedä monensiako oltiin, enkä välitäkään tietää. Minä en näköjään osaa oppia virheistäni. Olen edelleen flunssainen, mutta eikun kisaamaan vaan. Huono idea. Jepjep.
Dalille vitonen A:n alastulolta. Muuten hieno rata.

Joukkuekisassa me otettiin Dinan kanssa vitonen, arvatkaa mistä (hehheh). Joukkueen toinen koira otti kympin. Dali teki puhtaan radan ja viimeinen koira hyllytti. No ei liidelty sijoituksille arvatenkaan näillä tuloksilla. Mutta eikai sitä kukaan meiltä ihan todella odottanutkaan. :D

Sitten ollaan mätsäröity ja agiepistelty tietty. Aida kävi Julian kanssa JH-kehässä ja sijoittui sijalle 4.
Ja sitten Aipi kävi Julian kanssa pienissä aikuisissa ja sijoittui sinisen nauhan saaneissa sijalle 4.

Syksy siis etenee ja mustia tyttöjä kiinnostaa aina vain vähemmän ja vähemmän sanan "ulkoilu" merkitys. Dina vaatii sisävessaa omaan käyttöönsä ja loukkaantuu, kun joutuu ihan ulos saakka tarpeilleen. Aida muistaa näyttää surkealta, mutta Aidamaiseen tapaansa alistuu kohtaloonsa.

Agitreenit jatkuu totutusti. Kohta taas uusin ryhmäjaoin, odotan innolla missä ollaan Jedin kanssa, vai ollaanko missään. Ja samalla toivon, että Dinan kanssa saadaan jatkaa siellä missä nytkin ollaan. Dalille ja Sodalle ei kuulu mitään uutta. 

Sellainen pikakatsaus Monsterosa-maailmaan tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti