maanantai 20. elokuuta 2012

Kuulumisia kotoa ja Joensuusta.

Ollaan käyty taas vähän Josessa, jos ei jo otskko kaikkea oleellista kertonut. ;) Muuten ollaankin sitten lähinnä möllötelty kotosalla. Kotona on tehty vaan perinteisiä kotijuttuja, maattu terassilla, käyty uimassa ja metsässä lenkillä. Metsät onkin tällä hetkellä meidän lauman suosiossa, kun siellä kasvaa mustien koirien herkku: mustikat! Jotka ahmitaan suoraan pensaasta.

On ollut aika tuottoisa kesä, noin niinkuin omistajalla. On tullut ommeltua, maalailtua, ideoitua, askarreltua ja muuten vaan hommailtua kaikenlaista sellaista, joka on odottanut tekijäänsä, osa aika kauankin. Koska tämä on Team Monsterosan blogi, kuvitan tämän kohdan koiraompeluksilla.
Tämä on kyllä ihmislapselle, mutta onhan siinä koira.
Ihan itselle. Meni suosikeihin.
Turvavyöpätkä.
My Little Ponyja.
Treenihina.
Aurinkoiselle.
Siskoksille.

Paluu arkeen hiipii elämään pikkuhiljaa. Agility alkoi jälleen kesätauon jälkeen. Jedi jatkaa edelleen "vauvaryhmässä", joka on ehkä vähän kyseenalaista, koska samassa ryhmässä treenaa nykyään myös Tuikku (Monsterosa Apple Delight), ikäerohan näillä ryhmäläisillä on siis melkoinen. Mutta en valita, hyvä ryhmä se on pikkumiehen kanssa olla. Kovasti uhkailevat meidän siirtämisellä toiseen ryhmään, jonka ymmärrän kyllä hyvin.
Dina ja Dali saivat uuden kouluttajan. Odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan, minulle uusi kouluttaja on aina uusi iso haaste. Tämän haasteen otan vastaan suurella innostuksella. Kovasti olisi tarkoitus näiden kahden kiitäjän kanssa jonnekin kisoihinkin tässä vielä suunnata syksyn aikana, mutta katsotaan miten saadaan aikatauluja soviteltua käyttökelpoisiksi.
Tuikku
Tuikku
Tuikku
Jedi
Jedi
Jedi
Dina
Dina
Dina

Mutta koska arki tosiaan vasta hiipii elämään kesän jälkeen, oli meillä vielä mahdollisuus lomailla viikon verran aurinkoisessa Joensuussa. Suuntasimme taas auto pakattuna kohti italiaanokolmikkoa ja vietimme rentoja hetkiä kavereiden kanssa löhöillen ja lenkkeillen. Erityisen paljon viikosta taisi nauttia Jedi, joka keksi viinimarjojen ja karviaisten ihanuuden ja veteli niitä puskista suuhunsa jokavälissä minkä vain ehti. Eipä sillä, hyviä ne oli minustakin! Pitää varmaan itsellekin jokunen pensas hommata, jos ei muuta niin ihan vaan tätä tarkoitusta varten.

Viikonloppuna pistäydyin kuvailemassa brassikehän Heinolassa. Niin ja kävihän Sodakin ryhmänäyttelyssä Hyrynsalmella Katin kanssa, saaden ERIn, joka ylitti kaikki odotukseni. Hyrynsalmelta ei ole kuvia, mutta loppuun Jedin siskon Murun ja Monsterosn Ponien velipuolen ja siskopuolen kuvat.
Pirunsaaren Immonen, Muru.
Lacrimale Eros
Don Padrino's Primavera

Sellaista tällä kertaa. Näkyilemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti