tiistai 7. elokuuta 2012

Elokuun perinteinen Kuopio-viikonloppu

Eihän sitä toista kertaa voi välistä jättää -Kuopiota! Viime vuonna ei lähdetty, tänä vuonna oli mentävä. Viime vuonna koko viikonlopun oli omituinen olo siitä, että pitäisi olla jossain muualla, kuin siellä missä oli. Tänä vuonna asia korjattiin ja perinteisiin palattiin.

Matkaan lähdettiin torstaina, koska perjantaina Jedi oli kehssä heti aamusta. Laskeskeltiin, että eipä huvita viiden aikaan lähteä ajamaan, jos vaihtoehtona on kääntää kylkeä ja herätä vasta kolme tuntia myöhemmin. Niinpä suuntasimme Katin ja poikien luokse jo torstaina. Dina meni Monalle hoitoon, kaitsemaan lapsiaan Valdoa ja Eddietä.

Perjantai aamuna brassit aloittivat kymmeneltä, joka oli oikein mukavaa, ei tarvinnut kehää odotella. Jedi junnu-uroksissa, josta tulos JUN-ERI1 SA PU2 VA-SERT RC ROP-JUN. Olin oikein tyytyväinen tulokseen ja Jedin komeaan esiintymiseen. Siinä on poika, johon voi kehässä luottaa täysillä! Ei tarvitse pelätä, että tämän herran kohdalla pitäisi varoa tuomarin tullessa lähelle, tai että koira väistää pöydällä, niin että meinaa tulla alas. Ikävä kyllä näitä näkee brasseissa nykyään aivan liikaa.
Kehän jälkeen suunnattiin kaupungille hetkeksi pyörimään ja iltapäivästä lähdettiinkin sitten Siilinjärvelle hiekkamontuille koiria juoksuttamaan kimpassa. Team Monsterosa juoksutti Katin pojat läkähdyksiin, hauskaa oli!
Jedi
Jedi
Jedi
Soda
Aida
Jedi
Dali
Masa
Coma


Lauantaina kehässä nähtiin yli vuoden tauon jälkeen Soda. Neidille tulos EH avoimesta luokasta, johon olen oikein tyytyväinen. Tätä on varmaan kenenkään vaikea ymmärtää, mutta minun viikonlopun suurin mielihyvä kohdistuu nimenomaan Sodan EH:hon. Tämän neidin lahjat ovat nimittäin jossain ihan muualla, kuin näyttelykehässä. ;) Kehässä nähtiin myös Elma (Monsterosa Nefertiti), joka esiintyi junnuissa tuloksella ERI. Mukana näyttelypaikalla oli myös Dali, kannustamassa tytärtään Sodaa. Suureksi hämmästyksekseni Dali napattiin lähes lennosta JH-kehään lainaan. Jätkä ei ole näyttelyhihnaakaan nähnyt sitten vuoden 2008 ja siellä se vaan pönötti niin nätisti, etten olisi koskaan uskonut. Aivan mahtavaa! Monet tuttuni olivat Dalin bonganneet kehästä ja tekstiviestitulva oli melkoinen, kun asiaa multa kyseltiin, että oliko se ihan oikeasti Dali. Olihan se, toivottavasti joskus vielä uudestaankin, niin kovaa Dalin häntä heilui ilosta ja innostuksesta.

Soda
Soda
Soda
Elma
Elma
Dali
Dali


Sunnuntaina oli vuorossa Aidan kehäesiintyminen. Tätä varten paikalle saapui Taru, jota Aida rakastaa ja esiintyy iloisesti häntää heiluttaen. Niin tälläkin kertaa. Olin vielä etukäteen Tarulle sanonut, että Aida on jotenkin alavireinen, mitä vielä! Kun Aida pääsi Tarun kanssa kehään oli meno aluksi melkoista ilopyrähdystä. Onneksi ennen kehää oli aikaa ottaa vaikka miten monta onnellisuusloikkaa. Tuloksena VAL-ERI2 SA PN2 VA-CAC. Kiitos Taru jälleen kerran! Myös Elma mukana menossa tänäänkin, rauhallinen esiintyminen toi tuloksen EH.
Aida
Aida
Aida
Elma
Elma
Elma


Kehän jälkeen suunnattiinkin sitten jo kotia kohden. Uusia seikkailuja odotellessa koitan etsiä jostain myös viikonlopun arvostelut, jotka olen nyt jonnekin kummaan paikkaan tunkenut, niin etten niitä tällä kertaa tänne saa.

Kiitos vielä Katille majoituksesta ja mukavasta viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti