perjantai 18. toukokuuta 2012

Pönötystä pönötyksen perään

Viikonloppuna oltiin Tampere KV:ssa. Kehässä Jedi, joka ei ollut Tanya Ahlmar-Stockmarin mieleen lainkaan. Arvostelu on kotisivuilla uutiset kohdassa. H:lla tultiin kehästä ulos. Tämä oli Jedin kolmas näyttely ja jälleen erilainen arvosana. Nyt meillä on H, EH ja ERI (SA:lla varustettuna). Pitää varmaan laittaa tavaoitteeksi, että kerätään koko sarja. :D Harmi, kun enää ei saa nauhoja, olisin voinut teipata nauhasuoran Jedin palkintohyllyn reunaan.
"Antaa itsestään matalaraajaisen vaikutelman"...
voisko se johtua siitä, että se on matalaraajainen?
Sitten keskiviikkona suunnattiin mätsäriin Jedin kanssa. Saatiin seuraksi Dolly ja Julia. Mukaan lähti myös Aida ja turistiksi Dina. Kuvia ei ikävä kyllä paikanpäältä ole, kun meinasi pikkuisen kiire tulla ja vettäkin vähän pudotteli. Kaikki olikin kehässä melkein yhtä aikaa. Ensin kehään meni Aida Julian kanssa. Tuomari kysyi, että onko se vihainen! Meidän Aida! Aida, joka ei varmaan edes osaa ajatella pahoja ajatuksia. Mua alkoi naurattaa, kun Julia kertoi tuomarin tätä kysyneen. Eihän tuomari voi toki koiraa tuntea, mutta ei mulla ole käynyt koskaan edes mielessä, että joku kysyisi Aidasta tuollaista. No, Aidalla sininen, en tiedä miksi. Kehässä ei kovin suurta logiikkaa nauhojen jakamisen suhteen nähty noin ylipäänsä muutenkaan. Sitten Julia äkkiä vaihtoi koiran ja kehään juoksi Dolly, joka käyttäytyi oikein nätisti ja jälleen tuloksella sininen. Samaan aikaan, kun Kari vei kehään Jediä me menimmekin jo sinisten saaneiden nauhakehään Dollyn ja Aidan kanssa. Jedi tuli pois kehästä punaisen nauhan kanssa ja Dolly ilman sijoitusta. Mutta Aida ylsi hienosti sijalle 2! En ole esittänyt yhtään koiraa pitkään aikaan kehässä. Etenkään Aidaa. Olin aivan ihmeissäni miten helppo tuo koira on! Lähinnä Aidan kanssa handleri saa toimittaa hihnanpitelijän virkaa.
Sitten odoteltiin vielä Jedille punaisen nauhan saaneiden kehää ja sieltä Jedi palasikin hienosti kolmospaikalle sijoitettuna!
Kasseista löytyi leluja, herkkuja, ruokaa
(joka oli meidän koirien mielestä pahaa),
kakkapusseja, panta jne...

Ja torstaina mentiin taas! Tällä kertaa mukaan pääsi turistiksi Soda ja kehään ilmoitin jälleen Jedin ja Aidan. Paikanpäällä tavattiin myös Aila, jolla oli pojat mukanaan.
Ailan poika Pasi halusi mennä lapsi ja koira-luokkaan, johon lupasin lainata Aidaa. Ei haittaisi vaikka hihna putoaisi kädestä, Aida ei lähtisi mihinkään. Pasi ja Aida aloittivat tämän koitoksen.
Aidaa ei haitannut, vaikka Pasi astui vahingossa tassulle, eikä hirveästi sekään, ettei ohjeita toimintaan oikein saanut, Aida hengaili tyynesti mukana. Käveleminen toki meni vähän haisteluksi, mutta mitä pienistä.
Välillä äitin piti vähän auttaa.
Sijoitus 6.!

Samaan aikaan toisessa kehässä pyörähteli Sanna mukanaan Tahvo The Vääränrotuinen.

Tahvo sai punaisen ja sijoittui kolmanneksi!

Jedi meni kehään jälleen Karin kanssa.
Sininen nauha ja toinen sija!

Harvinaista kyllä minä menin kehään Aidan kanssa ja luovutin rakkaan kamerani Karille.
Pönötyksmme oikeutti punaiseen nauhaan ja toiseen sijaan!

Palkinnot taskussa päätimme suunnistaa koko porukalla grillailemaan ja juoksuttamaan kehäkettuja maaseudun rauhaan.
Tuntui jo ihan kesäiseltä, kun siinä istuskeli lämpimässä, kukkien keskellä ja mutusti soijanakkejaan.
Kiitokset Ailalle ja pojille mukavasta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti