lauantai 31. maaliskuuta 2012

10 viikkoa -onnea ja iloa.

Ponit täyttävät tänään 10 viikkoa ja matka kohti omia koteja alkaa. Tähän aikaan on taas mahtunut niin kovin paljon, ollaan menty, tultu ja oltu. On nähty ja koettu, harjoiteltu, kokeiltu, itketty ja naurettu. Poneista on kasvanut hienoja kakaroita, villejä, leikkisiä, energisiä, iloisia ja sosiaalisia riiviöitä, jotka rakastavat kaikkea ja kaikkia.


Bruno on aktiivinen ja sosiaalinen pentu, joka seuraa ihmisiä ja hakee kontaktia aktiivisesti. Pikku herra oppii nopeasti ja on hyvällä oivalluskyvyllä varustettu. Bruno rakastaa ihmisiä ja suhtautuu hyvin avoimesti uusiin asioihin. Vahtimisen alkeet osataan jo ja istuminenkin sujuu, kunhan herkkua napsahtaa naaman eteen. Bruno arvostaa hyvää ruokaa ja retuutettvia leluja.

Eddie on joukon äänekkäin. Jos asiat eivät suju niinkuin Pikku Eepu tahtoo herra kertoo sen kyllä sanomalla "räks" hyvin painokkaasti. Eddie on myös joukon rauhallisin, joka ei tosin tässä joukossa tarkoita erityisen rauhallista. Eddie arvostaa jo nyt nukkumapaikkaansa emänsä Dinan tavoin suuresti eikä tahdo turhia häiriötekijöitä keskeyttämään uniaan. Sosiaalinen ja ihmisrakas lapsonen, joka viihtyisi loputtomasti sylissä.Mano on sylivauva, joka ei anna pienen kokonsa haitata päättömiä älynväläyksiään. Joukon varautunein pantu, joka ei tosin edellisen esimerkin mukaisesti tarkoita kovin paljoa. Rakastaa ihmisiä ja lämmintä syliä enemmän kuin mitään muuta. Mano on herttainen ja aina hyväntuulinen lapsonen, joka tulee luokse kutsuttaessa aina viivyttelemättä.

Tuikku on joukon riiviö! Aktiivisin, nopein ja kokeilunhaluisin tyttö, joka pystyy hyppäämään minkä tahansa esteen yli uskomattomalla nopeudella. Tuikku lähestyy asioita aina pää edellä -täysillä tottakai! Ja vailla minkäänlaista itsesuojeluvaistoa. Neiti uskoo täysin, että koska hän rakastaa maailmassa kaikkea ja kaikkia, rakastavat muut häntä yhtä paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti