torstai 1. maaliskuuta 2012

Niin se aika vierii...

Ponit täyttivät neljä viikkoa... ja sitten Ponit täyttivätkin jo viisi viikkoa... Ja kohta ne on jo kuusi viikkoisia!

Ennenkuin kiirehditään asioiden edelle, niin viisiviikkoispönötykset, olkaapa hyvät.


Ponit on nyt sirutettu ja eläinlääkäri on ne tarkastanut. Ihana Ulla (joka ei kyllä ehkä Ponien mielestä ollut ihana...) kävi meillä kotona molemmat toimenpiteet hoitamassa.  Terveitä lapsosia kaikinpuolin. :) Ponien muihin kuulumisiin sen verran, että ollaan jo aloiteltu autolla huristelut, joka on kaikkien mielestä ihan kivaa, ei tarvitse edes huutaa. Ollaan myös käyty moikkaamassa Maikkia ja tyttöjä sekä Poneja on runsain mitoin käyneet ihmiset lulluttamassa, kiitos kaikille teille! Ponit on myös aloittaneet ulkoilemisen, kun nyt muutamana päivänä on lämpö taas ollut plussan puolella. Sama se on mitä näiden kanssa tekee tai mihin menee, jokainen on hirveän reipas ja ulospäinsuuntautunut! Ihanaa!

Muun lauman kuulumiset ovatkin jääneet vähemmälle, kun on vaan pentuhuumaa eletty. Vaikka eipä tänne ihmeitä kuulu. Jedi leikittää pentuja minkä ehtii, Soda treenaa agia Karin kanssa viikottain, samoin Dali. Dina on jättänyt pentujen 24/7 vahtimisen ja osallistuu jo muunkin lauman elämään. Suostuu jopa mukaan pidemmille ulkoiluille (en ole tohtinut pakottaa, kun imettääkin vielä, päättäköön itse toistaiseksi). Kari katselee aktiivisesti kisoja Dalille ja Sodalle ja minä kävin kehätoimitsijakurssin pari viikkoa sitten. Ja mikä ihaninta: Aida tulee viikonloppuna kotiin! Siinäpä kuulumiset pähkinänkuoressa.

Loppuun riekkumiskuvia menneiltä aurinkoisilta päiviltä.

Lisää kuvia niin pennuista kuin riehumisistakin voi katsella Monsterosan FB-sivulta. Ja muistathan painaa käydessäsi sitä "Tykkää"- nappulaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti