maanantai 4. heinäkuuta 2011

Tapaus MINNI, osa III

Kirjoitan tätä haikein mielin, vaikkakin äärettömän onnellisena Minnin puolesta.

MiiMaa, MiuMau, Mii, Pikkuneiti Mini Minni Menninkäinen on tänään lähtenyt matkalle kohti uutta kotia. Mii pääsi brassipojan kaveriksi, jatkamaan brassimaisia leikkejään, jotka ehti täällä aloittaa Sodan, Aidan ja Dalin kanssa.

MiuMaun toipuminen jatkui juuri niin loistavasti, kuin se oli alkanutkin. Pidensimme lenkkejä, kuten eläinlääkärin kanssa oli sovittu. Mii pääsi pihalle juoksemaan, ensin pari viikkoa yksinään ja Juhannuksen jälkeen jo muiden kanssa. Kaikki sujui ongelmitta. Liikuntaa lisättiin vähitellen. Minnin kunto oli päässyt laskemaan todella paljon toipumisen aikana, joka on tottakai ihan luonnollista. Kunto alkoi nousta kuitenkin kohisten, pikkuneidillä on energiaa edelleen vaikka muille jakaa! Ja kyllä se neiti pinkookin, ottaa todella ilon irti elämästä nyt kun jalat antavan myöten juosta! Sellaista elämäniloa oli ihana seurata.

Ja koska kaikki meni hyvin alkoi Juhannuksen jälkeen uuden kodin etsiminen. MiiMaa pääsi tänään muuttamaan ja toivottavasti tämän jälkeen voin kirjoittaa Minnistä samanlaisia iloisia päivityksiä kuin muistakin Taruolennoista, kun olen päässyt heitä tapaamaan. Toivon todella, että "Tapaus Minni"-sarjassa tämä on viimeinen osa.


Pidä hauskaa uudessa kodissa pikkuinen! Meidän tulee sinua kova ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti