sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Aika täydellinen viikonloppu

Perjantaina, helteisen päivän kääntyesä iltaan, suuntasimme jälleen Heinolaan mökkeilemään. Koko lauma innostui uimaan -Minniä myöten, joka on aiemmin ihmetellyt rannalla kun lauma on sännännyt veteen. Myös Dina yllätti innostuksellaan, neiti hyppi laiturilta lelujen perään ja päättipä uida minun kanssani vastapäiseen niemeen saakka. Dalia ei pidätellyt mikään, vesipeto mikä vesipeto. Herralle ei edes riittänyt pelkkä laiturilta loikkiminen, vaan piti kiivetä laiturin reunoilla oleville penkeille ja hypätä sieltä. Sodakin loikkasi laiturilta, mutta Aida meni mieluummin rannan kautta ja ui rauhalliseen tyyliinsä ilman riehumisia.

Dali.
Minni.

Soda.

Dina.


Aida.

Dalin tyylinäyte laiturilta hyppäämisestä.

 

Lauantaina oli vuorossa agilitykisat Mikkelissä. Mukaan pääsi vain Dali, koska Dina päätti aloittaa juoksun ja juoksuiset nartuthan eivät saa osallistua agikisoihin.

Dali jaksoi hienosti kaksi rataa helteisessä Mikkelissä, vaikka kentällä oli 36 astetta lämmintä. Ensimmäiseltä radalta 10 virhepisteellä ja hienoisella yliajalla sijalle 3. Toiselta radalta hylky rengassähläämisen seurauksena.


Ja mitenkäs kaukaa sille esteellä taas kannattikaan hypätä?

Palkintoposeeraukset.

Sunnuntaina oli sitten vuorossa Juvan koiranäyttely, johon olin ilmoittanut mukaan Aidan. Tämä oli neidin ensimmäinen kehäkoitos ikinä ja koska ikää on jo yli kaksi vuotta aloitti Aida AVOimessa luokassa. Tulokset yllättivät minut täysin! AVO-ERI1 SA PN1 SERT ja ROP! Tuomarina Harry Tast, Suomi. Arvostelu kuuluu näin:
2v, rungossa nartulle sopiva pituus ja tasapainoiset ääriviivat. Tyypillinen pään kiila, kauniit tummat silmät. Hieman kevyet korvat, syvä rinta. Raajoissa hyvät kulmaukset, kevyt luusto, yhdensuuntaiset liikkeet. Seisoo ryhdikkäästi. 
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä.

Tälläisen viikonlopun jälkeen ei voi kuin hymyillä!

1 kommentti:

  1. Onnea!! Myös Kari on jaksanut viikonlopun hienosti :) Ihana tulos rakkauskoira Aidalle <3

    T:Pomo&palvelusväki

    VastaaPoista