torstai 28. heinäkuuta 2011

Kesälomakuulumisia

Meillä on ollut mahtava kesäloma! Olemme tavanneet ystäviä, saunoneet, uineet, nukkuneet teltassa, nauttineet ruuasta, uineet lisää, agittaneet, viehejuosseet, vierailleet Helsingissä, Heinolassa, Vantaalla, Vieremällä, Joensuussa ja Vääksyssä. Ainakin. Olemme ajaneet retkillämme lukuisten paikkojen ohi ja pysähtyneet milloin missäkin. Lyhyesti sanoen: meillä on ollut hauskaa!

Team Monsterosan kesäloma kuvin:

Soda kävi katsomassa vanhoja autoja Vääksyssä.



Samalla reissulla ehti vähän posettelemaankin.


Heinäkuun kolmas viikko vietettiin reissuelämää. Ensin suuntasimme Pohjois-Savoon, jossa vietimme viikonlopun Dorin seurassa. 


Ja senhän tietää millaiseksi meno äityy siinä porukassa...



Isäkin päätti juoksuttaa tyttäriään:


Iltaisin meillä oli aina hyvin väsyneitä koiria.



Mukana menossa oli tottakai myös Hilla, Pohjois-Savolainen Luomukoira.

Sekä Coco-poika Espanjasta.


Pikkusiskoni suosiollisella avustuksella yritimme ottaa poseerauskuvia brassinjengistä aitan edessä. No, osa kuvista on oikein mallikkaita...




Ja osa jengistä oli sitä mieltä, että ei paljon tylsempää hommaa tähän hätään löydy.


Mutta yhteiskuvasta tuli oikein ihana!


Matkamme jatkui Joensuuhun, jossa Sodan mielestä parasta oli ruoka!


Joensuu tarjosi myös ihanteelliset olosuhteet uimamaistereille toteuttaa itseään. Vietimmekin joella, ja ennen kaikkea joessa, aikaa runsain mitoin.


Retkemme italiaanovahvistukset olivat sitä mieltä, että hulluja nuo uivat brassit!


Ostin brassijengille myös uuden uimalelun. Sen piti olla superkestävä ja mahtava ja mitä kaikkea. Mutta kuinkas kävikään! Yksi brassien lyhyt leikkituokio joessa ja lelun elämä päättyi. En voi suositella. Onneksi mukana oli muitakin leluja. Kestävämpiä, vaikkei niiden valmistaja mitään luvannutkaan.


Retkemme kohokohta oli kuitenkin Jedi Ritarin saapuminen elämäämme ja laumaamme. Jedi tulee Pirunsaaren kennelistä ja tuli jäädäkseen. Ihastuttava pieni poika, joka ei turhia kainostele, vaan tassuttaa päättäväisesti ja ottaa mitä haluaa. Jedin intohimoja ovat kaivaminen ja hortonomia. Jedi aloittikin menestyksekkäästi maakellarin rakentamisen vanhempieni luona, ikävä kyllä eri paikkaan, johon vanhempani olivat kellaria suunnitelleet, mutta suunnitelmiahan voi aina muuttaa. ;) 


Tälläinen loma meillä. Mitenkäs te muut? Mitä olette tehneet?

.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti