sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja samat kiireet.

Viikonloppua vietettiin Joensuussa ystävien tapaamisen ja koiranäyttelyn merkeissä. Lauantaiksi olimme sopineet brassitreffit Joensuun Rantakylän koirapuistoon. Pakkanen kipusi kuitenkin niin lähelle kipurajaa, että puistoilu jäi hyvin lyhyeksi. Naureskelin siinä, että ensin puen brassijengiäni viisitoista minuuttia ja sitten puistoilen viisi minuuttia!

Kuva Dorista kertonee kaikille miten kylmää puistossa neidin mielestä oli.


Eikä Aidallakaan sen lämpimämpi ollut.


Dina mökötti Armin kanssa puiston nurkassa.Valdo onnistui kyntämään hankea naamallaan.Sodalla leikkienergiaa olisi riittänyt, ikävä kyllä oli pakko lähteä sulattelemaan itseään ja muita koiria välillä.Sunnuntaina kävimme sitten Ilomantsissa ryhmänäyttelyssä Valdon ja Dorin kanssa.
Valdon tuloksena JUN-EH ja Dori loistavasti JUN-ERI SA PN2 SERT!Sanomattakin selvää, että olen äärettömän tyytyväinen neidin suoritukseen. Nuoresta iästään huolimatta neidillä on jo kaksi SERTiä kasassa. Myös Valdon suoritukseen olen tyytyväinen! Herralla on ollut taipumusta kävellä aivan miten sattuu kehässä. Nyt tätä on hiottu ja tulokset alkavat näkyä. Hienoa Mona ja Valdo! Tämä oli WILCOjen viimeinen esiintyminen junnuluokassa, seuraavalla kerralla sitten astetta "aikuisempaan" seuraan.

Ja pikainen katsaus Monsterosa-maailman muihin kuulumisiin vielä loppuun.

Minä sain uudet hiukset joululomalla. Kiitos Tiinalle!


Joululoma vietettiin Dorin luona maalla.Dina pääsi laulamaan yhdessä tyttärensä kanssa.Hieman ennen joulua pikkuinen Dina-Maahinen kävi meillä kylässä. Dinasta on kasvanut hurmaava neiti.Myös Ringo, Monsterosa Handshake Drugs, kävi meillä yökylässä leikkimässä Sodan kanssa.Sodan, Valdon, Ringon ja Dinan kanssa kävimme mätsäreissä loppiaisena. Sijoituksia ei tullut, mutta saimme viettää oikein hauskan päivän koiraporukalla.

Dina kävi Julian kanssa JH-kehässä.Valdo ja Ringo pyörähtivät pienissä aikuisissa.


Soda kävi minun kanssani pentukehässä.

Lisäksi on tottakai harrastettu perinteisiä ulkoleikkejä ja posetettu terassilla. Pakko laittaa hurmaava isä-tytär-kuva tähän loppuun!Ja seuraavana kerran päivitän blogia ennenkuin merkinnästä tulee näin pitkä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti