maanantai 28. syyskuuta 2015

Mummoenergiaa!!!

Viikonloppuna oli vuorossa perinteeksi muodostunut syysretki Ahvenanmaalle ja Eckerö KV. Mukaan pakattiin neljän ihmisen lisäksi kaksi brassia, mummo Dina (Sooraba Hessa), lapsenlapsensa Tintti (Monsterosa Parus Cristatus), sekä italianvinttikoiramummo Mytty (Tarumetsän Sydänyön Tähti).

Tällä kertaa säät eivät ihan yhtä ihanasti suosineet, kuin aiemmin, mutta pääasiassa säästyimme sateilta. Oli kuitenkin pilvistä, sunnuntaina satoi. Osittain tästä syystä ja osittain ihan vaan laiskuuttani kuvasin enemmän kännykällä, kuin oikealla kameralla. Näin jälkeenpäin se tietenkin harmittaa, mutta minkäs teet enää. Erityisesti harmittaa, etten saanut kuvia ihanaisesta Cindystä (Monsterosa Boloria Frigga).

Lauantaina aloitimme päivän italiaanokehällä. Minä olin luvannut esittää Mytyn. Mukaan oli ilmoitettu viisi itskua, yksi uros ja neljä narttua, Mytty kehässä viimeisenä, koska osallistui näyttelyyn veteraaniluokassa. Minä en ollut ennen tätä esittänyt yhtään itskua, niinpä arvostelun maininta "hyvin esitetty" lämmitti mieltä.

Mytty kipitteli kauniisti ja sen kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Ilokseni sain olla paikalla vastaanottamassa viimeistä SERT-ruusuketta ja näin ollen käteeni ojenneettiin myös FI MVA-ruusuke! Hieno hetki! Mytyn rivi oli vakuuttava: VET-ERI1 SA PN1 SERT VSP ROP-VET FI MVA!

Kehän jälkeen koirat pääsivät metsään juoksemaan ja minä ymmärsin ulkoiluttaa kameraa koko reissun aikana sen ainokaisen kerran.
Sunnuntaina olivat vuorossa brassit. Aamulla yhdeksältä kehässä nähtiin kahdeksan brassia (olin ilmoittanut mukaan myös Jodin, mutten lopulta ottanut sitä mukaan reissulle, koska en kokenut sen olevan valmis virallisiin kehiin), viisi urosta ja kolme narttua.

Junnunartuissa Tintille EH.
Avoimessa luokassa Cindylle AVO-ERI1 SA PN2 SERT!
Ja veteraaneissa Dinalle VET-ERI1 SA PN1 VSP ROP-VET!
Hienolla fiiliksellä oli kiva matkata muutaman nähtävyyden kautta kotiin.
Kiitos Ahvenanmaa, nähdään ensi vuonna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti