sunnuntai 31. elokuuta 2014

Agiepistelyä

Minä näin jonkin aikaa sitten FB:n ihmeellisessä maailmassa ilmoituksen agin epävirallisista kisoista, joihin tuli ilmoittautua etukäteen. Asia jäi mieleen, vaikka ensin ajattelin, että ei me nyt tuollaiseen Jedin kanssa.

Sitten mietin, että koska olen tässä nyt parin vuoden aikana onnistunut vieroittamaan itseni hyvin tehokkaasti kisaamisesta ja kaikista siihen liittyvistä rutiineista, niin kokeillaanpas. Ja niin ilmoitin Jedin mölleilemään. Jos tämä vaikka laskisi kynnystä mennä sitten joskus vielä ihan oikeisiinkin kisoihin.

Itse kisa oli omituisimmassa paikassa ikinä! Ajeltiin ihan maaseudulla Myrskylässä, jokapuolella vain harvakseltaan taloja ja paljon peltoja. Sitten ajetaan maatilan pihapiirin läpi, hakkuuaukean reunaan ja siitä kävellään loivaa rinnettä ylös, horsmien keskelle. Ja tadaa! Siellä keskellä hakkuuaukeaa on kaunis kokonaan aidattu nurmipohjainen agilitykenttä! Jotenkin tuli absurdi olo, että mitä tapahtui.

Kisarata oli kiva, vauhdikas, mutta kiva. Ja en olisi ikinä uskonut, mutta me voitettiin Jedin kanssa! Olipahan mahtavaa!

Kisaavien radalla Soda sijoittui toiseksi.
Palkinnot osuivat todella kohdalleen, meillä kuppiin menee juurikin noita Muschin pullia, lisäksi tuli vesileluja, jotka ovat meillä suuri hitti ja kaikkea puruluista herkkupaloihin.

Kiitos Nopsatassu oikein mukavista kisoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti