keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Pennut paksunee

Penskat kasvaa hurjaa vauhtia. Dorille saa kantaa ruokaa sellaista tahtia, etten olisi ikinä tuosta pikku ämmästä uskonut! Mutta kyllä se sitten näkyykin noissa lapsosissa. Painokäyrät nousevat joinain aamuina pystysuoraan taivaita kohden, tietää missä on taas yö vietetty.


Kohta alkaa silmät aukeilla ja hyvin pian sen jälkeen aletaankin ottaa ensimmäisiä haparoivia askeleita ja opetella painin alkeita. Se on ihanaa aikaa!

Ikävä kyllä rakas Herra Kamerani, joka on uskollisesti usean (liian usean ilmeisesti...) vuoden ajan jo palvellut, on nyt saavuttanut kunnioitettavan eläkeiän ja haluaa jäädä pois työstään jokapäiväisenä kumppaninani. Olen koittanut anella, kiristää ja uhkailla kaikenmaailman eläkeiän nostamisilla, mutta ilmeisesti pyyntöihini ei enää vastata ja lähipäivinä Herra Kamera siirtynee kokonaan pois palveluksesta. Niinpä saatan kohta olla tilanteessa, jossa kuvia ei enää noin vaan otetakaan, joka on hyvin valitettavaa. Toivotaan nyt kuitenkin, että herra Kamera jaksaisi vielä hetken hoitaa velvollisuuksiaan (eli pelätään joka päivä, että viimeiset kuvat on jo otettu...).

Loppuun kuva tuoreesta Valko-Venäjän valiosta, joka teki mamman oikein ylpeäksi viime viikonloppuna!

BY MVA FI MVA Tarjuman Al-Shama "Aida"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti