keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Syysfiiliksiä

Eipä erikoista kerrottavaa. Ollaan tehty pitkiä lenkkejä, kun sateestakin on vähän taukoa, treenailtu agia tuttuun tapaan ja loikoiltu takkatulen lämmössä.


Viikonloppuna oltiin Dinan kanssa Hyvinkäällä kisoissa. Jollain ihmeellisellä taidolla olin onnistunut ilmoittamaan Dinan kisoihin juuri siihen halliin, jonne meidän ei enää ikinä pitänyt mennä. Pelkäsin, että rikon koirani. Hallissa oleva matto oli aiemmin nimittäin todella liukas, Dina siellä viime syksyn kisoissa kerran kaatui kyljelleen ja kerran lähti etupää alta. Tällä kertaa kuitenkin meni paremmin, matto ei enää ollut niin liukas, muut puhuivat samaa, joten tuskin kuvittelin asiaa. Myös oman jalan alla pito tuntui paremmalta. No itse kisat eivät kummoista tulosta tuottaneet, kaksi hyllyä ja yksi 5.sija. Mutta miten kivaa meillä Dinan kanssa oli! Radat olivat kuin meille tehtyjä. Todella mukavia vääntöjä, sopivasti haastetta. Pitkään aikaan ei ole agility ollut niin hauskaa, kuin nyt oli! Jäi hyvä mieli vaikka tulokset eivät vakuuttaneetkaan missään määrin. Ulkopuolisen oli varmaan vaikea ymmärtää riemuani kisojen jälkeen, kun tulokset olivat mitäänsanomattomia ja silti itsellä fiilis aivan katossa.

Nyt ollaan vietetty syyslomaviikkoa kotona. Koirat tosin on sitä mieltä, että minä voisin mennä töihin. Meillä kun on sellainen tapa, että aamulla lähtiessäni annan jokaiselle "lähtöherkuiksi" nimeämäni makupalat, possunkorvapaloja, possun häntä, Dentastixit tai jotain vastaavaa. Meillä etenkin tytöt ovat kehittäneet aamuista ihan taidetta, ne tietävät tasan milloin kello on sen verran että minun on aika lähteä. Menevät herkkulaatikon eteen istumaan ja odottavat puoliympyrässä laatikkoa tuijottaen herkkujaan. No tällä viikolla herkkuja ei luonnollisestikaan ole tullut, kun en ole mihinkään mennyt, olenkin saanut aamuisin osakseni mulkoilua ja pettyneitä katseita. Ensi viikolla varmaan riemu repeää, kun "ymmärrän" jälleen lähteä aamuisin töihin.

Alkuviikosta minulla oli Valdo ja Eddie hoidossa muutaman päivän. Loppuun kuvasaastetta koko jengistä.
Dali
Dina
Aida
Soda
Jedi
Valdon ja Sodan rääkättävänä Eddie
Bestikset
Isä ja tytär
Äiti ja pojat
Valdo
Eddie
Omenavarkaat

Syksyn paras aarre.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti