keskiviikko 24. elokuuta 2011

Pentusia.

Niinkuin varmasti suurin osa jo tietääkin muuta kautta, oli Doron synnyts pitkä ja tuskallinen, eikä niin kovin onnekas. Avautumisvaihe kesti pitkään ja itse synnytksen alettua poltot olivat onnettomia. Liikutimme Doroa minkä vain voimme ja näin edesautoimme vähän synnytksen kulkua. Doro synnytti ensin mustan töpöhäntäisen tytön, sitten ruskean pojan pitkällä hännällä, sitten taas mustan tytön, tällä kertaa pitkällä hännällä ja sitten ruskean pojan pitkällä hännällä. Sitten syntyi kuollut pentu, joka oli tyttö. Kaikkeen tähän meni jo useampi tunti, mutta sitten tuntui, että sekin vähä mitä oli tapahtunut loppui kokonaan. Teimme kaiken tehtävissä olevan, kunnes päätimme lähteä päivystykseen. Synnytyskanavassa oli musta töpöhäntäinen tyttö, joka piti vetää ulos, koska polttoja ei saatu aikaan edes lääkkeillä. Tämän jälkeen huokaisimme helpotuksesta ja luulimme kaiken olevan vihdoin ohi. Mutta vielä olikin yksi tyttö jäljellä. Musta pitkähäntäinen narttu, joka myös piti auttaa ulos. 

Pääsimme vihdoin kotiin. Pentulaatikossa ei kuitenkaan ollut rauha maassa, päin vastoin. Kaksi viimeistä tyttöä olivat niin pahasti vahingoittuneita, että meidän piti päästää heidät sateenkaarisillalle seuraavana päivänä. Surullista, mutta muita vaihtoehtoja ei ollut.

Nyt pentulaatikossa tuhisee neljä tyytyväistä vauvaa, kaksi poikaa ja kaksi tyttöä. Ja nyt vohdoin on rauha maassa ja kaikki hyvin. Doro voisi syödä pikkuisen enemmän, mutta eiköhän sekin asia tässä ajan kanssa korjaannu.


Kiitämme kaikkia apua tarjonneita, meitä hädässä auttaneita, sekä mukana tukena eläneitä! Olette olleet korvaamattomia!

Loppun vielä kuvat kaikista lapsosista.
Töpö narttu.
Pitkähäntäinen uros.

Pitkähäntäinen narttu.
Pitkähäntäinen uros.

Sekä kaikki yhdessä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti