maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kesäkuun kuulumisia

Kiirettä pitää. Loma lähenee, tekemistä riittää ja kun aurinkoiset päivät ovat täällä, on aikaa istua koneella entistä vähemmän.

Sunnuntaina 5.6. ravattiin RotuRace Hyvinkään vinttikoiraradalla. Minä ilmoitin mukaan kaksi joukkuetta, Nurkkalan Rakit, joka koostui näistä kotona asuvista vauhtihirmuista, sekä Team Monsterosan, joka koostui kasvateistani.
Nurkkalan Rakit juoksivat ensin.

Soda aloitti. Eikä neidillä ollut mitään havaintoa, mitä olisi pitänyt tehdä! Niinpä Soda päätti tervehtiä lähettäjän, pussata kuvaajan ja vipattaa töpöään yleisölle, siis kaikkea muuta paitsi juosta vieheen perässä! Kaiken tämän jälkeen Soda juoksi maaliin pikkusisko Sofian perässä, heilutti minulle iloisesti häntää ja kääntyi kannoillaan -juostakseen takaisin lähtöalueelle Karin luokse. Yleisön riemulla ei ollut rajaa Sodan esitystä katsellessa.


Sitten oli vuorossa Aida, joka kyllä tiesi mitä vieheen kanssa tulee tehdä.Tämän jälkeen juoksi Dina, joka myös vanhasta muistista veti vieheen perässä aivan innoissaan.

Nurkkalan Rakeista viimeisenä juoksi Dali, joka oli jälleen päivän nopein brassi!

Sitten vaihdettiinkin joukkuetta ja Miki aloitti Team Monsterosan vuoron.

Mikin jälkeen vuorossa oli Dori, joka ei siskopuolensa tavoin ollut erityisen kiinnostunut vieheestä. Dori pussasi lähettäjän, moikkasi kuvaajaa ja juoksi lopulta aidan alitse yleisöön! Enkkuihmiset olivat hereillä ja saivat pikkuneidin kiinni. Dori palautettiin radalle ja neiti pääsi maaliin Sofian sylissä.

Sitten juoksi Dolly, joka ei oikein tiennyt, että olisiko seurannut viehettä vai juossut mamman luo.
Joukkueen viimeinen koira oli Valdo, joka juoksi Meean kanssa.


Vielä koko jengi yhdessä.


Vasemmalta: Sofia ja Dori, Laura ja Miki, Julia ja Dolly sekä Meea ja Valdo.

Viikko tämän jälkeen kävimme Vieremällä moikkaamassa Doria kotioloissa.
 Reissullemme sattui mukavan aurinkoinen viikonloppu ja brassit viihtyivät ulkona leikkien ja lekotellen.

Aida.

Dali.

Dori.

Koko jengi. Vasemmalta: Soda, Dori, Aida, Dina ja Dali.


Illalla kuvasin vielä Talitiaista puuhissaan. Tässä samalla kesäisiä lintukuvia, olkaapa hyvät!
Muistakaahan, että klikkaamalla kuvaa se aukeaa hieman suurempana!Sitten kehittelinkin itselleni aikamoisen kamalan flunssan, jonka paranteluun meni viikko. No, jotainhan sitä piti kipeänäkin kehitellä, niinpä suristelin ompelukoneella ihan urakalla. Tässä tuotoksia:

Ja koska tässä ei vielä muka ollut tarpeeksi, niin eilen pääsimme vielä tapaamaan Mörriä (Monsterosa Mörrimöykky)! Tässä vielä pari kuvaa kovasti Esko-isukkia muistuttavasta pikku herrasta.Tälläistä tällä kertaa. Palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti