sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Hiiohei!

Blogi laahaa jäljessä, en enää saa konetta käynnistettyä vapaa-ajalla näköjään edes pakolla. Mitä ei voi hoitaa puhelimella, jää hoitamatta. Ja blogia en kyllä ala puhelimella päivittää!

Otetaanpas katsaus menneeseen:

Syyslomaa vietettiin tyttöporukalla mökkeillen Pertunmaalla ja siitä sitten suoraan Joensuuhun viettämään muutama päivä.

Mökillä mukana oli taas mukava joukko koiria. Omasta kaumastani mukana olivat Dali ja Endi sekä Soda ja Sade. Saimme vieraaksemme sisarukset Tuikin ja Eddien, kultainen noutaja Tähden ja whippet Kikin.








Joensuussa Sade kohtasi ensilumensa, joka alkujärkytyksen jälkeen olikin ihan ok juttu, etenkin kun pihalla sai juosta Kikin kanssa.




Syysloma lopeteltiin iloissa merkeissä Lahti KV:ssa, josta kerroinkin jo aiemmin.

Sitten Lahteenkin laskeutui lumipeite ja tuntui, että meidän lauma painui suorinta tietä takan eteen talviunille. Jos ei kiinnosta talvinen ulkoilu omistajaa, niin ei se kyllä kiinnosta koiriakaan!

Viime viikonloppuna kuitenkin lähdimme Saden kanssa kaksin seikkailulle Jyväskylään. Sade pääsi tapaamaan kooikkerikolmikkoa ja käväisimme lauantaina ja sunnuntaina Jyväskylän KV:ssa.

Lauantaina Sade yllätti jo toistamiseen:
JUN-ERI1 SA PN1 SERT ja ROP!
Sunnuntaina JUN-EH1, koska junnukoiralle ei voi antaa ERIä (suora lainaus tuomarisedältä).

Oli kuitenkin ilo ajella kotiin koiran kanssa, jolla on jo kaksi SERTiä 9 kuukauden ja 2 viikon iässä.

Ja koska ulkona sataa nyt vettä, on kurjaa kylmää ja märkää, taidamme painua takaisin talviunille.

Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti