keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Miten voi muka olla näin kiire koko ajan?

Ettei ehdi edes kuulumisia päivittää!

Mutta hei, olettehan huomanneet, että jos tahdotte seurata Monsterosa-maailman tapahtumia edes aavistuksen enemmän reaaliajassa, voit seurata meitä Instagramissa!

Mitä me nyt sitten on tehty?

Pennut kasvavat tottakai hurjaa vauhtia. Nakkonen lähestyy kilon maagista rajaa, joka on vähän hurjaa, kun ikää on vasta reilut kaksi viikkoa. Kaikilla on silmät auki ja jokainen kävelee jo reippaasti. Ensimmäiset omaehtoiset retket pentulaatikon ulkopuolelle on suoritettu Nakkosen, Pallopyllyn ja Jediinan toimesta. Tästä syystä pentulaatikko laajeni pentuaitauksella. Josta tosin Nakkonen ja Jediina jo yrittivät ulos siitäkin. Kynsiä on leikattu ja Milan maitobaari alkaa olla kovilla, kun emä on niin pieni, että pentujen yhteismassa on kohta suurempi.
Pitkis
Pikku Pooka
Jediina
Neulamuikku
Nakkonen
Pallopylly

Aikuiset koirat viettävät rauhallisia kesäpäiviä lepäillen, Pokemoneja jahdaten ja on käyty tottakai vähän uimassa. Ei siis mitään kovin ihmeellistä kesäohjelmaa.Niin ja hei, me oltiin tottakai AgiRodussa!
Mukaan pääsivät Soda ja Dali. Joukkuekisassa nähtiin kaksi brassitiimiä. Team Monsterosa sekä Ikinuoret.

Team Monsterosaan kuului tänä vuonna Katri ja Max, minä ja pappakoira Dali, Suvi ja Tuikku sekä Elina ja Hippi.

Ikinuorissa edustivat Minna, Rio ja Pele, Mervi ja Nova sekä Suvi ja Soda.

Oli mukavaa päästä pitkästä aikaa itsekin radalle, vaikkakin olen kyllä totaalisen ruosteessa yli puolen vuoden tauon jälkeen. Pitää varmaan ilmoittaa itsensä alkeiskurssille, että muistaa taas millä kädellä sitä huidottiinkaan mihinkin suuntaan.

Päivä oli mitä mahtavin ja suuret kiitokset lähtevät vielä tätäkin kautta team Monsterosalle! Mahtavaa saada teidät mukaan jo toistamiseen.

Nyt takaisin pentulaatikkoon, joku saattaa vaikka herätä ja liikkua. Se on nähtävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti