maanantai 9. toukokuuta 2016

Uusi koti etsinnässä!

Uutta kotia etsii marraskuussa neljä vuotta täyttävä leikattu brassinarttu.

Koira on perusterve, sillä on voimassaolevat rokotukset, se on asianmukaisesti sirutettu ja rekisteröity. Sillä on näyttelystä EH.

Se viihtyy saunassa, oman ihmisensä sylissä ja hartioilla. Tarvitsee paljon huomiota ja nauttii saadessaan puuhata ihmisensä kanssa. Se tykkää nukkua vieressä ja pitää läheisyydestä. Se on innokas oppimaan uutta ja tykkää opetella esim temppuja. Se on koira, joka on mielellään mukana aivan kaikessa. 

Laumassa se on erittäin epävarma, eikä siksi sovellu laumakoiraksi. Nyt se etsiikin kotia, jossa saisi elää kaiken huomion keskipisteenä ainoana koirana. 


Se antaa leikata kynnet hienosti ja osaa peruskäskyt (mm. odottaa, mennä pois, istua jne). Se osaa kävellä hihnassa nätisti. Erityisesti se rakastaa palloja ja jaksaakin leikkiä niillä loputtomasti. 


Koira on erittäin ahne, ruualla motivointi on helppoa. Tämän varjopuolena se saattaa varastaa pöydän reunalle jäänyttä ruokaa. 


Erittäin sosiaalinen koira ihmisten kanssa, mutta ei tule toimeen etenkään toisten narttujen kanssa.
Koira on asunut omakotitalossa ja rivitalossa. Se on tottunut lapsiin ja kissoihin. Autoilee kauniisti omassa boxissaan.


Lisätietoja saa kasvattajalta.
kennel.monsterosa@gmail.com tai 040 777 0248 / Heidi (arkisin klo 15 jälkeen, viikonloppuisin mihin aikaan vain).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti