sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Enska 6 vee ja UV-lomakuvat

Tänään Endi, Ensio, Enska, Önkki, Enselmi, HK:n Sininen, Lahden Sininen, suuri ja sininen täyttää kuusi vuotta! Kotijoukot onnittelevat ihanaa ja lempeää Brasilian hurmuria.

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, vuosi vaihdettiin mökillä. Sinne ei juurikaan rakettien pauke kuulu ja se jos mikä sopii minulle ja Dalille vallan mainiosti!

Lähdimme mökille jo heti joulunpyhien jälkeen, joten kuvasaastetta ehti kertyä melkoinen määrä. Muutama päivä saatiin nauttia auringostakin, mutta päätin, että minä kuvaan vaikka ei paistaisikaan. Viime vuodelta oli niin vähän kuvia, että melkein tipuin tuolilta, kun kävin niitä läpi (jalka kipsissä kolmen kilon kameramötikkä ei ole kyllä ensimmäinen käteenotettava asia...). Saimme mukaan myös whippet-Kikin sekä myöhemmin vuotta vaihtamaan Eepu Eepusen (M Alphabet).

Niinpä kuvia on nyt runsaammin ja niistä kooste myös FB:ssa nähtävillä. Tähän silti vielä muutama, koska oli niin mahtavan ihana reissu kirkkainen jäätiköineen, että tahdon fiilistellä vielä moneen kertaan tätä. Järvi oli siis luonnollisestikin jäässä, mutta lunta ei ollut lainkaan. Niinpä jäällä käveleminen oli hieno kokemus, koska samaan aikaan pystyi ihastelemaan pohjaa, kasveja veden alla sekä veden ja jään muovaamia taideteoksia.

Kerronpa vielä Enskasta, tähän loppuun. Mehän ei olla Endin kanssa kuljettu jäällä tuolla tavalla koskaan ennen. Aina ennen mökkireissuilla talvisaikaan jäätä olisi kyllä kävelemiseen riittänyt, mutta jäällä on ollut niin paljon joko vesisohjoa tai lunta tai molempia, ettemme ole päässeet omaa laituria pidemmälle vaeltamaan. Toki nytkin kuljimme rantoja pitkin, koska eihän keskemmälle vielä ollut mitään asiaa, mutta onneksi muita mökkiläisiä ei juurikaan ollut, niin tämä oli mahdollista. Endi oli kuitenkin aluksi tummasta jäätyneestä vedestä ihmeissään, pohja kun kuitenkin näkyi kirkkaana. Kun kävelin jäällä ja kutsuin koiria mukaani, Endin ilme oli näkemisen arvoinen. Se katsoi minua, kuin olisin (enemmänkin) päästäni vajaa. Sen ilme oli todella hämmentynyt! Kun pyysin sitä mukaani, se kuitenkin tuli jäälle reippaasti. Aluksi se katsoi jalkoihinsa hyvin ihmeissään, mutta lähti sitten reippaasti retkelle mukaan.

Ja sitten ne kuvat!
Ja sitten pari aurinkofiilistelyä vielä loppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti