maanantai 14. joulukuuta 2015

Tornioon ja takaisin

Teimme kaksistaan Jedin kanssa viikonloppuretken Raaheen ja Tornioon.

Perjantaina starttasimme aamusta kohti Raahea, jossa vietimme yön Jedin kasvattajan luona. Lauantai aamuna auton nokka käännettiin kohti Torniota, jossa meitä odotti kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata Tornion kennelkerhon kisoissa.

Kylläpä oli torniolaisilla hieno halli! Todella tilava, lämmin ja miten mukava pohja juosta! Vähän meinasi kateeksi käydä, olisipa meilläkin...

Etukäteen en osannut odottaa mitään. Se on suurin asia, jonka olen Jedin kanssa oppinut. Mitään ei kannata odottaa, koska tämä herra kyllä keksii aivan takuulla jotain mitä kukaan ei osaa odottaa.

Radat olivat ykkösten radoiksi melko haastavia. Mukavia ja opettavaisia, mutta haastavia. Olen nähnyt helpompia kakkosten ratoja, kuin mitä nämä olivat.

Ensimmäisellä radalla Jedi teki sen mitä en osannut odottaa: nolla, ykkössija ja LUVA!!! Tämä nosti fiiliksen niin kattoon, että lopuilla radoilla ei enää ollutkaan niin merkitystä. Kahdelta muulta radalta saimme vitosen. Toinen jälleen kerran kunniakierroksen seurauksena (Jedi teki tämän kerran aiemminkin, on vaan niin kivaa moikata kaikki ratatyöntekijät!) ja toinen kepeille mennessä. Mutta jokaiselta radalta tulos, joka oli hieno saavutus. Radoista jäi myös todella kiva fiilis, vaikka muita sijoituksia ei herunutkaan.

Tornion jälkeen suuntasimme jälleen yöksi Raaheen, josta matka jatkui sunnuntaina Vieremälle moikkaamaan Doria, Iisaa ja Pepeä. Yön mittainen välipysähdys Vieremällä ja maanantaina ajelimme kotiin väsyneinä mutta tyytyväisinä.

Kyllä se on vaan mukava reissukaveri tuo Jedi, helppo ja kuuliainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti