sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kotka Int.

Mä en ole eläessäni käynyt niin kauniissa koiranäyttelyssä kuin tänään. Enkä niin hyvin järjestetyssä. Ensinnäkin, opasteet paikanpäälle oli todellakin oivalliset, kaukaa ja selkeät. Aivan mahtavat. Monella paikalla olisi mallia otettavana tästä. Kun ajoimme parkkiin, meiltä tiedusteltiin ystävällisesti tahdommeko purkupaikalle vai menemmekö vain parkkiin, parkkiin kiitos, yksi koira eikä häkkiä, joten eiköhän selvitä. Kun sitten auto oli pysäköity ja talsimme kohti kehää, tuli purkupaikan kohdalla melkein harmistus siitä, että tavaraa ei ollut enempää. Olivat nimittäin järjestäneen mönkkärikuljetuksen tavaroille! Siellä avuliaat miehet kyselivät painavia häkkejä ja telttoja kantavilta ihmisiltä, että tahdotteko apua ja kuskasivat tavaraa ihmisten pyytämiin paikkoihin ilman erillistä korvausta. WAU!

Näyttelypaikka oli kaunis, merimaisemalla, puistossa, jossa kauniita polkuja, istutuksia, vesielementtejä, leikkipaikkoja lapsille ja kuntoiluvälineitä aikuisille. Hurmaava ympäristö järjestää koiranäyttely!

Itse kehään oli ilmoitettu viisi brassia. Kolme narttua ja kaksi urosta. Itseltäni mukana vain Ruu (Monsterosa Super Princess Peach). Ruun tulos JUN ERI2 SA PN3. Ruu meni kehään oman ihmisensä kanssa ja tällä kertaa suostui myös esittelemään kauniita liikkeitään. Olen todella tyytyväinen! Ruu on ihana koira, mahtavalla luonteella ja kauniilla ulkomuodolla varustettu.

Kiitos Kotka, tulemme uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti