torstai 20. maaliskuuta 2014

Monsterosa-maailma elää hiljaiseloa. Niin ja Soda nousi kakkosiin!

Täällä ei oikein tapahdu mitään kovin ihmeellistä, niinpä ei ole oikein mitään päivitettävääkään. Kaikilla on kaikki hyvin (onneksi!!!) ja elellään vaan tälläistä tasaista arkea tällä hetkellä. Eipä sillä, tälläinen tasainen elämä on vaihteeksi ihan mukavaa.

Dali opettelee kovasti elämään Beean kanssa. Kissa kiinnostaa lujaa, mutta onneksi koko ajan lähentymisyritykset sujuvat paremmin ja paremmin.

Dina treenailee agia normaalisti ja elää Kuningattaren elämää niinkuin ennenkin.

Aida Kaverikoirailee sillointällöin ja käyttää kotona aikansa yrittäen saada Beeaa leikkimään kanssaan, on hyvin hämmästynyt, kun Beea ei lämpene leikkiinkutsuille.

Endi tulee loistavasti juttuun Beean kanssa, mitäpä muutakaan tuollaisella rauhallisella luonteella. 

Soda treenailee agia ja nousipa neiti viime viikonloppuna 15.3. kakkosluokkaan Kotkan kisoissa! Tämä onkin ainoa "Suuri Uutinen" tässä postauksessa. Muuten Sodan elämäänkään ei kuulu ihmeitä.

Jedi treenailee niin ikään agia viikottain. Piharakennuksen perustukset (lue: valtava kuoppa keskellä pihaa) oli jo hyvällä mallilla talven jäljiltä, kunnes länttäsi uuden lumen päälle ja Jedin kaivuutyömaa hautautui taas väliaikaisesti lumeen.
 
Beea elää jo hyvin itsevarmasti koirien keskellä, vaeltaa ihan tasan juuri siellä missä haluaa ja pitää ulkoilua suoranaisena eläinrääkkäyksenä. Ja sellaistahan tulee kommentoida suureen ääneen! Lauman maskottikissakin on nyt siirretty raakaruualle ja sekä emäntä, että kissa ovat tyytyväisiä. Tämä oli toki suunnitteilla muutenkin, syöhän muukin lauma raakaa, mutta menin hölmöyksissäni lukemaan yhden märkäruokapussin tuoteselosteen ja siinä vaiheessa kun silmiin osuu "sokeri" aloin jo huutaa suoraa huutoa. Niinpä tämä hieman aikaistui aiemmin suunnitellusta. Mutta Beea ei vastusta, päinvastoin, tuntuu olevan oikein mielissään!




Muuten olemmekin keskittyneet manaamaan tätä viheliäistä talvea pois. Terassilla oli jo oikein lämmin, ennenkuin lumi päätti tulla takaisin. Pihakin alkoi jo kuivua. Harmillinen takaisku, mutta nyt näyttää taas lumi sulavan, hyvä niin, lähtisi vaan vauhdilla. 

Niin ja olihan meillä vieraita viime viikonloppuna, kun Iisa ja Dori piipahtivat kyläilemässä!












Näihin kuviin, näihin tunnelmiin tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti