lauantai 7. heinäkuuta 2012

AgiRotu 2012 ja reissaamista.

Matkaan lähdettiin jo ennen juhannusta. Tottakai samana päivänä, kuin koko muu Etelä-Suomi oli myös päättänyt siirtyä metsien siimeksiin ja tuhansien järvien rannoille. Mutta mitäpä tuosta, perille päästiin ja Team Monsterosa on niin tottuneita matkustajia, että siinä ei yhdet juhannusruuhkat tunnu missään. Matkamme ensimmäinen etappi sijaitsi Joensuussa, missäpä muualla. Italiaano kolmikon ja koohotin kaksikon kanssa vietettiin viikko. Aikaisemmin ei malttanut pois lähteä, kun oli niin mukavaa. Kävimme myös tapaamassa Elmaa ja laumaansa, sekä Nadaa.
Joensuusta suunta otettiin kohti Kuopiota, jossa sambattiin vuoden 2012 AgiRotu Sorsa de Salossa. Soda, Dina ja Dali osallistuivat perjantaina ja lauantaina yksilöradoille ja sunnuntaina olivat vuorossa joukkuekisat. Soda ja Jedi muodostivat yhdessä Katin poikien Coman ja Masan kanssa joukkueen Brasilian Räveltäjät, jotka nimensä mukaisesti takasivat yleisölle hupinumeron vailla vertaa. Jedi oli niin riemuissaan radalle pääsemisestä, että laski etupään alas, laittoi hännän suoraksi, veti korvat pään taa, suupielet iloiseen virneeseen ja teki minulle radalla leikkiinkutsua syöksyen heti sen jälkeen uudemman kerran putkeen -jonne ei todellakaan oltu edes menossa! Tämä toistettiin, kunnes sekä minä, että yleisö ulvoimme naurusta. Brasilian Liitäjät suorittivat kisaavien radan hieman paremmalla ammattiylpeydellä, mutta tottakai mukaan mahtui melkoista sambaamista sekä ohjaajien että koirien toimesta. Mutta mitäpätä tuosta, AgiRotu joukkueviesteineen on tapahtuma, jonne lähdetään ennenkaikkea pitämään hauskaa ja tapaamaan ihania ihmisiä! Tässä on todella tapahtuma vailla vertaa.
Brassikansan leiri.
Teltanvartija.
Lula tuli mukaan yleisöksi.
Kun AgiRotu oli tämän vuoden osalta sambattu, auto pakattiin jälleen ääriään myöten täyteen ja suunnattiin Vieremälle Doria laumoineen tapaamaan. Tässä vaiheessa koko lauma oli jo aivan poikki, mutta niin sitä vaan löytyy brassilaumasta virtaa leikkiä vielä ja vielä ja vielä kerran kamujen kanssa.
Kotona meillä on nyt väsynyt lauma, joka lataa akkujaan auringonpaisteessa terassilla maaten.

Kiitos kaikille seurasta ja ikimuistoisista hetkistä! Ensivuonna AgiRotuillaan jälleen ja pidetään hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti