tiistai 27. syyskuuta 2011

Kuulumisia

Ihan ensiksi: SUURET kiitokset kaikille, jotka viime viikolla jaksoitte tsemppailla, toivoa parasta, elää mukana ja tukea! KIITOS!

Tällä hetkellä kotielämä on rauhallista (tai niin rauhallista kuin se tälläisessä laumassa on mahdollista), Soda ja Jedi ovat omia iloisia itsejään, leikkivät, riehuvat, syövät, juovat, ulkoilevat ja elävät ihan niinkuin mitään ei olisi koskaan tapahtunut. Vielähän meillä on yhdet verikokeet edessä ja sitten nähdään mitä tapahtui, jos tapahtui, mutta ainakin näin päällisin puolin kaikki on hyvin.

Pentulaatikossa menee lujaa. Tai ei enää pentulaatikossa vaan aitauksessa. Pennut muuttivat keittiöön ja pentulaatikko lähti varastoon odottamaan seuraavia asukkeja. Päivät pennut viettävät aitauksessa, mutta illat ja viikonloput riehutaan muun lauman mukana. Ja kyllä sitä vilskettä riittääkin! Neljä iloista taatiaista jahtaa Jediä, leikkii Sodan kanssa ja käy Aidan pesupalvelun putsattavana. Doro jättäytyy koko ajan sivummalle, imettäminen on lähestulkoon jäänyt, enkä ihmettele, nuo naskalihampaat tuntuvat pahalta jo sormissakin.

Pentujen viisiviikkoiskuvat, olkaapa hyvät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti